Website

Een website levert voor velen een eerste indruk van uw bedrijf of vereniging. Een juiste presentatie op internet is dan ook erg belangrijk.

Ontwerp

Een belangrijke eis aan het ontwerp van een website is de uitstraling die het biedt, welke overeenkomt met de eventueel aanwezige huisstijl; alle folders, visite kaartjes en briefpapier. Heeft u geen huisstijl? Dan kan u die door Redfish Webservices laten ontwikkelen of alleen wensen qua kleuren en vormgeving aangeven.

Teksten, beheer en techniek

Een goede website gaat verder dan het ontwerp. Een bezoeker ziet graag in heldere teksten de juiste en recente informatie die hij zoekt. Wat is er makkelijker dan deze teksten zelf aan te kunnen passen en nieuwsberichten toe te kunnen voegen?
Onze websites worden gemaakt met WordPress. Dit is een Content Management Systeem (CMS), waardoor de site zelf te beheren is. WordPress is een veel gekozen CMS; 35% van alle websites wereldwijd draaien op dit systeem. Hierdoor zijn er vele plugins die hergebruikt kunnen worden. Ook is het opensource, waardoor het ook naar wens aan te passen is.

Bezoekers

Met een mooie website is het de bedoeling dat deze bezocht wordt en u nieuwe potentiële klanten of leden bezorgd. Een deel van de bezoekers zal komen van flyers of andere gedrukte media (directe bezoekers), een deel van websites die naar u verwijzen (verwijzende websites) en een groot deel van zoekmachines, zoals Google. Laat u door Redfish Webservices informeren over Search Engine Optimization (SEO) en andere marketing methodieken (digitaal en traditioneel) zodat er meer bezoekers de weg naar uw website weten te vinden.